zaprite meni

Answear Črni petek 2024

Izdelki se hitro prodajajo
Zaloge v skladišču

Najbolj pričakovane popuste za črni petek lahko najdete na answear.si

Svetujemo vam, da spremljate Answearove promocije na BlackFriday 2024, saj smo prepričani, da vas bodo ponujeni popusti prijetno presenetili. Ekipa discount.si spremlja vse nove in koristne informacije ter vam jih hitro predstavi, da ne spregledate ničesar, kar bi vas utegnilo zanimati.

Preberi več
Informacije o črnem petku Answear
🚚 Brezplačna dostava Da
📧 Popust za naročnino na novice Da
🎁 Darilna kartica Da
🏷️ Promocije Tedensko

Kode za popust in ponudbe

15%

Koda Za Popust -15 % Za Prvi Nakup Na Answear.si

Afișează codul
GIN
15%

15 % popust na prvi nakup

Afișează codul
GIN

Brezplačna dostava za naročila nad 50 eur

17%

Popusti na otroška oblačila do 17% | Izkoristite zdaj

39%

Popusti na moška oblačila do 39 % | Izkoristite zdaj

27%

Popusti na ženska oblačila do 27% | Izkoristite zdaj

Neverjetni popusti na Črni petek pri ANSWEAR

ANSWEAR običajno začne z najbolj pričakovano kampanjo popustov veliko prej, tako da imaš več časa uživati v ponudbah, ki so pripravljene. Ekipa discount.ro te bo obvestila, ko se to zgodi, da ne boš zamudil popustov na oblačila in dodatke, ki jih spremljaš.

Izjemni popusti na tisoče izdelkov na Črni petek

Če želiš v svojo garderobo dodati nova oblačila ali dodatke, boš na ANSWEAR našel zelo privlačne popuste na široko paleto oblačil, obutve in dodatkov od tvojih najljubših blagovnih znamk in tudi lastne proizvodnje. Prav tako lahko izkoristiš to priložnost za nakup posebnih daril za ljubljene osebe.

Kateri izdelki bodo imeli popuste?

Popusti bodo v tej kampanji dosegli tudi do 70%. Uporabili se bodo na izjemno široki paleti izdelkov, od premium blagovnih znamk (Tommy Hilfiger, Guess Jeans, Pinko, DKNY) do športnih (Adidas, Nike, Puma, New Balance). Ne bodo manjkale niti priljubljene blagovne znamke za vsakdanji življenjski slog (Mango, Vero Moda). Tako boš lahko izbiral glede na svoje preference in želje ali tiste dragih, za katere imaš priložnost postati pravi Božiček.

Dobra novica je tudi, da bodo posebne ponudbe veljale tudi za izdelke iz kategorije doma kot so dekoracije & lifestyle, kot so sveče, vaze, svetilke, tekstil, parfumi, domača pisarna.

ANSWEAR. je spletna trgovina z izdelki iz kategorij Otroški izdelki, Dom in vrt, Ure in nakit, Moda, Dodatki, Oblačila in Obutev.

Naloži aplikacijo za dodatne popuste na Črni petek

Priporočamo, da naložiš aplikacijo ANSWEAR, da uživaš v dodatnem popustu 10%. S tem cene postanejo tako nizke, da jih ne moreš zavrniti. Aplikacija ti pomaga hitro odkriti ponudbe na dan Velikih popustov in biti vedno na tekočem z razpoložljivimi zalogami. Izberi izdelke, ki si jih želiš, dodaj jih v košarico, spremljaj popuste, ki jih imajo, in naroči takoj, ko se pojavijo, da ne tvegaš, da bi jih zamudil.

Dodatne prednosti, ki jih ponuja ANSWEAR

Uživaš lahko v izjemno prijetni nakupovalni izkušnji kar iz udobja svojega doma, brez dodatnih stroškov. Ta trgovec ti nudi BREZPLAČNO dostavo za vsa naročila, ki imajo vrednost najmanj 49,99 EUR. Če ta prag ni dosežen, so običajni stroški dostave 4,50 EUR.

Lahko preizkusiš kupljene izdelke v miru in se odločiš, če izpolnjujejo tvoja pričakovanja, saj imaš na voljo 30 dni za vračilo. Ni ti treba niti utemeljevati odločitve za vračilo določenih izdelkov. Denar ti bo tudi hitro vrnjen, največ v 14 dneh od oddaje zahteve za vračilo.